Corriere della Sera: La Bergamo nu mai sunt locuri la morgă. Ce se întâmplă cu cadavrele celor decedaţi din cauza COVID-19

Bergamo este unul dintre cele mai afectate oraşe din nordul Italiei, alături de Milano şi Brescia. Toate se află în regiunea Lombardia.

7320 afișări
Imaginea articolului Corriere della Sera: La Bergamo nu mai sunt locuri la morgă. Ce se întâmplă cu cadavrele celor decedaţi din cauza COVID-19

Corriere della Sera: La Bergamo nu mai sunt locuri la morgă! Ce se întâmplă cu cadavrele celor decedaţi din cauza COVID-19

Morga din Bergamo nu mai are locuri libere, scrie cotidianul Corriere della Sera, prezentând imaginea dramatică din oraşul lombard.
 
Potrivit jurnaliştilor din insulă, străzile oraşului sunt goale, iar puţinii oameni care se avâtă să iasă din case poartă măşti. "Este o linişte ca în deşert", spune primarul Giorgio Gori.
 
Bergamo se confruntă cu cea mai mare avalanşă de decese de la Al Doilea Război Mondial încoace, iar morga nu mai are locuri libere. În aceste condiţii, cadavrele celor răpuşi de COVID-19 sunt duse direct la biserici. 142 de oameni au murit în oraş.
 
Primul deces din cauza COVID-19 a fost înregistrat la Bergamo pe 23 februarie. O persoană în vârstă de 83 de ani a fost victima.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici