COVID-19 în penitenciare: doi deţinuţi din Galaţi şi Rahova s-au infectat cu SARS CoV-2

  • Doi deţinuţi de la penitenciarele Galaţi şi Rahova s-au infectat cu virusul SARS CoV-2.
  • După ce au fost confirmaţi pozitiv, cei doi au fost transferaţi la Penitenciarul-Spital Bucureşti-Jilava.
259 afișări
Imaginea articolului COVID-19 în penitenciare: doi deţinuţi din Galaţi şi Rahova s-au infectat cu SARS CoV-2

COVID-19 în penitenciare: doi deţinuţi din Galaţi şi Rahova s-au infectat cu SARS CoV-2

Reprezentanţii Administraţiei Naţionale a Penitenciarelor au anunţat că doi deţinuţi din Penitenciarele Galaţi şi Bucureşti-Rahova s-au infectat cu virusul SARS-CoV-2. În prezent, acestora li se administrează tratament medical la Penitenciarul-Spital din Jilava.

În ceea ce priveşte sursele de infectare, deţinutul de la Penitenciarul Bucureşti-Rahova este contact al unui caz de infectare apărut la finalul lunii septembrie. Potenţiala sursă de infectare în cazul deţinutului de la Penitenciarul Galaţi o constituie un cadru didactic confirmat pozitiv SARS-CoV-2, cu care unitatea de detenţie colaborează.

Conform procedurii, conducerile celor două penitenciare au informat Direcţia de Sănătate Publică competente şi au implementat măsurile de intervenţie stabilite la nivel de sistem precum dezinfectarea spaţiilor, intensificarea triajului epidemiologic şi a monitorizării medicale.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici