VIDEO  Covidul se răspândeşte în Coreea de Nord, iar Kim inspectează farmaciile şi îi ceartă pe oficiali

Liderul de la Phenian a băgat în funcţiune armata, pentru a lupta mai eficient cu virusul.

2220 afișări
Imaginea articolului Covidul se răspândeşte în Coreea de Nord, iar Kim inspectează farmaciile şi îi ceartă pe oficiali

Covidul se răspândeşte în Coreea de Nord, iar Kim inspectează farmaciile şi îi ceartă pe oficiali

Liderul nord-coreean Kim Jong Un a criticat oficialii pentru livrările lente de medicamente şi a mobilizat armata pentru a găsi soluţii la creşterea numărului de infecţii cu Covid-19.

Kim a convocat duminică o întâlnire, a treia despre tema Covid, începând de joia trecută, cu oficialii care răspund de sănătatea publică, cărora le-a trasat ordine precise.

Liderul nord-coreean a ordonat unităţilor medicale ale armatei să participe la stabilizarea proviziilor de medicamente către Phenian, a declarat agenţia KCNA.

Apoi, Kim a inspectat şi câteva farmacii din Phenian.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici