Creşte numărul pacienţilor COVID transferaţi la spitale din Germania. Transportul s-a realizat cu avioane ale forţelor aeriene germane şi române

  • Şase pacienţi COVID vor fi transferaţi miercuri la spitale din Germania.
  • În primele două zile ale săptămânii, alţi 12 pacienţi au fost transportaţi pe calea aerului la unităţi medicale germane.
481 afișări
Imaginea articolului Creşte numărul pacienţilor COVID transferaţi la spitale din Germania. Transportul s-a realizat cu avioane ale forţelor aeriene germane şi române

Sursa foto: Mediafaxfoto

Ultimii şase pacienţi vor fi transportaţi în Germania cu un avion german. Transferul se va face miercuri, a anunţat în urmă cu două zile şeful DSU, Raed Arafat.

În total, 18 pacienţi infectaţi cu virusul SARS CoV-2 sunt transferaţi la spitale din Germania cu avioane ale forţelor aeriene germane şi române. În timpul zborului, pacienţii sunt supravegheaţi de echipe medicale.

Transferul pacienţilor se face în cadrul Mecanismului European de Protecţie Civilă. Până în prezent, au fost transferate în unităţi medicale din Ungaria şi Polonia zeci de persoane care au nevoie de asistenţă medicală în secţii ATI.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici