Cum vom mânca în viitor de teama coronavirusului. Un restaurant din Amsterdam a introdus serele de carantină

  • Cum a schimbat coronavirusul mâncatul la restaurant?
  • Un restaurant din Amsterdam a introdus sere pentru carantină
  • Poţi să mănânci în companie, dar şi să păstrezi distanţa faţă de străini
927 afișări
Imaginea articolului Cum vom mânca în viitor de teama coronavirusului. Un restaurant din Amsterdam a introdus serele de carantină

Sursă foto: Profimedia

Vă este dor să mâncaţi la restaurant? Un patron olandez a avut ideea de a le oferi clienţilor săi un mediu în care nu se pot îmbolnăvi de Covid-19.

A dezvoltat un fel de cabine tip seră unde cupluri sau grupuri de prieteni pot mânca fără teamă, relatează CNN. 

La restaurantul Mediamatic ETEN, chelnerii poartă mănuşi şi viziere,  şi aduc mâncarea pe platouri mai lungi pentru a păstra distanţa. 

Pentru moment serviciul este oferit rudelor şi prietenilor angajaţilor, însă a prins din moment ce toate rezervările sunt sold out. 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici