De astăzi, în Braşov e obligatorie masca şi în exterior. Poţi merge la munte cu maxim 5 prieteni

  • Comitetul Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă interzice grupuri mai mari de 6 persoane care nu sunt din aceeaşi familie
  • Primarul Braşovului a anunţat că de azi masca e obligatori în toate spaţiile publice închise sau deschise
  • Allen Coliban Braşovului face apel către cetăţeni să poarte masca indiferent de convingerile pe care le au
  • Dacă ajungi în Braşov respectă legea, altfel rişti amenzi
11054 afișări
Imaginea articolului De astăzi, în Braşov e obligatorie masca şi în exterior. Poţi merge la munte cu maxim 5 prieteni

Masca este obligatorie, de azi, în toate spaţiile publice, deschise sau închise, a anunţat Allen Coliban, primarul Braşovului. Dacă vii la munte să ştii că nu ai voie să formezi grup mai mare de 6 persoane dacă nu sunteţi din aceeaşi familie. Conform hotărârii Comitetului Judeţean pentru Situaţii de Urgenţă, doar copiii sub 5 ani sunt scutiţi de la purtarea măştii. În Judeţul Braşov incidenţa este de 2,18 cazuri la mia de locuitori, iar în oraş de 2,68.

De joi targurile de vechituri vor fi interzise.

Allen Coliban a făcut un apel pe facebook: "A purta mască este un gest simplu, dar atât de important încât poate face diferenţa între viaţă şi moarte. Apelul meu este să porţi mască indiferent de convingerile personale. A purta mască este un prim gest de solidaritate faţă de cei din jur"

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici