Decizie fără precedent a Germaniei: întreaga zonă a abatorului intră în carantină pentru a opri cel mai mare focar al Europei / 650 de români sunt infectaţi

Germania a impus carantina pentru zona din jurul abatorului. Sute de români se numără printre cei infectaţi cu noul coronavirus.

4438 afișări
Imaginea articolului Decizie fără precedent a Germaniei: întreaga zonă a abatorului intră în carantină pentru a opri cel mai mare focar al Europei / 650 de români sunt infectaţi
Potrivit CNN, carantina vizează 365.000 de oameni, toţi locuitorii zonei în care se află abatorul. Este o decizie fără precedent de la ridicarea restricţiilor luată de autorităţile germane. Hotărârea a fost anunţată de Armin Laschet, premierul landului Renania de Nord-Westfalia.
 
Autorităţile germane au depistat 1.553 de cazuri de infectare cu noul coronavirus, iar 650 dintre persoanele infectate sunt români. Nemţii se tem însă că numărul ar putea fi mult mai mare având în vedere că nu au fost încă incluse în statistici şi familiile celor infectaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici