Elveţia a aprobat vaccinul anti COVID-19 dezvoltat de către Pfizer/BioNTech

  • Elveţia a aprobat vaccinul COVID-19 dezvoltat de Pfizer/BioNTech.
  • Autoritatea de reglementare sanitară Swissmedic a anunţat că vaccinul a fost autorizat „după o examinare atentă de către echipe de experţi”.
911 afișări
Imaginea articolului Elveţia a aprobat vaccinul anti COVID-19 dezvoltat de către Pfizer/BioNTech

Reprezentanţii autorităţii de reglementare sanitare Swissmedic au declarat sâmbătă că vaccinul a fost aprobat după o examinare atentă de către echipe de experţi.

Autoritatea nu a precizat când vor începe vaccinările în Elveţia.

Aprobarea vine la scurt timp după ce Marea Britanie, Canada, Statele Unite şi alte ţări au permis utilizarea vaccinului în ţările respective.

Directorul Swissmedic Raimund Bruhin a declarat: „Siguranţa pacienţilor este o condiţie necesară în special în ceea ce priveşte aprobarea vaccinurilor”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici