Explozie la TV împotriva antivacciniştilor: Idiotule, pune-ţi masca pe faţă!

O emisiune TV din Mexic face înconjurul lumii, după ce un reporter împotriva celor nevaccinaţi a avut un discurs în care şi-a ieşit din minţi.

2452 afișări
Imaginea articolului Explozie la TV împotriva antivacciniştilor: Idiotule, pune-ţi masca pe faţă!

Explozie la TV împotriva antivacciniştilor: „Imbecilule, puneţi masca”!

Reacţia în pragul nebuniei a prezentatorului TV mexican Leonardo Schwebel este fie o piesă de teatru bine orchestrată, fie jurnalistul chiar şi-a pierdut cumpătul.

Ofensele vehemente la adresa persoanelor care nu poartă masca în mod corect au atins scopul, iar „performanţa” angajatului postului TV Guadalajara s-a împrăştiat în întreaga lume, făcând din jurnalist un fel de „icoană” în lupta împotriva celor care neagă pandemia.

Mase de idioţi, puneţi masca pe faţă, nu e greu!”, a strigat Leonardo Schwebel, în faţa camerei, cu o atitudine vădită împotriva celor din Mexic (şi nu numai) care se opun vaccinării şi nu folosesc măştile în mod corespunzător. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici