Fetiţă de 13 ani, din Sibiu: M-am vaccinat pentru că am încredere

O fetiţă în vârstă de 13 ani, din Sibiu, spune, mândră, că s-a vaccinat pentru că are încredere, dar şi pentru a-şi proteja familia şi pe cei din jur.

530 afișări
Imaginea articolului Fetiţă de 13 ani, din Sibiu: M-am vaccinat pentru că am încredere

Sursa foto: profimedia

Theea Todăriţă le-a cerut părinţilor să o programeze la vaccin imediat ce serul produs de compania Pfizer BioNTech a fost aprobat pentru copii cu vârste cuprinse între 12 şi 15 ani.

Vineri, pentru Thea a fost ziua cea mare: a fost la un centru din Sibiu, unde i-a fost administrată prima doză de vaccin.

„Am ales să mă vaccinez în primul rând pentru a mă proteja atât pe mine, cât şi pe cei din familia mea, dar şi pe cei din jurul meu. Sănătatea este una dintre cele mai mari priorităţi şi am ales să mă vaccinez pentru că am încredere. Am încredere în oamenii care muncesc zi de zi pentru a ne proteja”, a spus Theea.

La celălalt capăt al oraşului, în centrul deschis la Muzeul Astra, Andrei a mers cu mama şi s-a vaccinat.

„Am venit să mă vaccinez. Vaccinul pentru mine înseamnă să pot să ies în aer liber. Mă vaccinez pentru a mă proteja şi în încăperi, să pot să stau fără mască”, a spus Andrei Pincu.

De la debutul campaniei de vaccinare şi până în prezent, la nivelul judeţului Sibiu s-au administrat 210.492 doze de vaccin împotriva SARS-CoV. Până la momentul de faţă au fost imunizate, în total, 114.452 persoane cu prima doză de vaccin şi 96.040 persoane cu cea de-a doua doză.

În ultimele 24 de ore au fost vaccinaţi împotriva Covid-19 un număr de 2.203 sibieni, din care 104 cu vaccin AstraZeneca, 247 cu vaccin Johnson&Johnson, 39 cu vaccin Moderna şi 1.813 cu vaccin Pfizer.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici