Focar de coronavirus într-un centru medico-social din Câmpina

  • Un focar de coronavirus a fost declarat într-un centru medico-social din Câmpina, judeţul Prahova.
  • 22 de persoane dintr-un efectiv de 71 au fost depistate cu SARS-CoV-2.
2067 afișări
Imaginea articolului Focar de coronavirus într-un centru medico-social din Câmpina

Focar de coronavirus într-un centru medico-social din Câmpina

Conform DSP Prahova, a fost identificat un nou focar într-un centru medico-social din Câmpina, unde 22 de persoane, dintr-un efectiv de 71, au fost depistate cu SARS-CoV-2.

Dintre cei confirmaţi cu noul coronavirus, şase sunt angajaţi, iar 16 sunt beneficiari ai unităţii respective.

Salariaţii s-au izolat la domiciliu, în monitorizarea medicilor de familie, iar beneficiarii şi contacţii acestora sunt monitorizaţi în centru. În plus, s-a făcut dezinfecţia spaţiilor.

În judeţul Prahova, numărul total de locuri pentru îngrijirea pacienţilor COVID-19 este de 428, dintre care 379 de paturi sunt ocupate.

La ATI nu este niciun loc liber pentru pacienţii cu SARS-CoV-2.

Rata de infectare raportată la 1.000 de locuitori este de 3,05.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici