Gabriela Firea: 70 de angajaţi de la Evidenţa Populaţiei au intrat în izolare

  • Firea a spus că celor 70 de angajaţi trimişi în izolare la domiciliu li se vor face teste, iar la Primăria Capitalei a început deja dezinfecţia spaţiilor.
  • Pentru urgenţele pe care le vor avea cetăţenii Capitalei, primarul general a spus că a luat legătura cu directorul de la Biroul de Evidenţă a Populaţiei, care va lucra de acasă.
  • O femeie de 30 de ani, gravidă, a fost confirmată cu noul coronavirus, marţi, aceasta fiind angajată a Primăriei Capitalei.
1936 afișări
Imaginea articolului Gabriela Firea: 70 de angajaţi de la Evidenţa Populaţiei au intrat în izolare

Gabriela Firea: 70 de angajaţi de la Evidenţa Populaţiei au intrat în izolare

Un număr de 70 de angajaţi ai Primăriei Capitalei, care lucrează la Evidenţa Populaţiei, au intrat, de miercuri, în izolare la domiciliu, după cazul confirmat cu noul coronavirus, la o angajată a instituţiei, a anunţat primarul Gabriela Firea.

Firea a spus că celor 70 de angajaţi trimişi în izolare la domiciliu li se vor face teste, iar la Primăria Capitalei a început deja dezinfecţia spaţiilor.

„Toate cele 70 de persoane angajate la birourile de evidenţă a populaţiei au intrat de azi-dimineaţă (miercuri – n.r.) în izolare la domiciliu. Li se vor face testele necesare şi procedăm deja la dezinfecţia tuturor birourilor, holurilor, toaletelor, intrărilor din zona de Evidenţă a Populaţiei”, a spus Firea.

Pentru urgenţele pe care le vor avea cetăţenii Capitalei, primarul general a spus că a luat legătura cu directorul de la Biroul de Evidenţă a Populaţiei, care va lucra de acasă.

„Va avea computer, aparat foto, ştampilă, registre, tot ceea ce este necesar pentru a elibera documentele care sunt urgenţe. Nu se închide activitatea, dar se lucrează de la domiciliu, pentru protecţia atât a cetăţenilor, cât şi a angajaţilor de la Biroul de Evidenţă a Populaţiei”, a mai spus Firea.

O femeie de 30 de ani, gravidă, a fost confirmată cu noul coronavirus, marţi, aceasta fiind angajată a Primăriei Capitalei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici