Gafă de proporţii pentru o membră din echipa lui Trump. De unde crede că vine denumirea COVID-19. VIDEO

  • Kellyanne Conway, om de bază în echipa lui Donald Trump, s-a făcut de râs în direct la TV.
  • Femeia spune că cifra 19 din COVID-19 vine de la faptul că au mai fost alte 18 pandemii până acum.
  • Pandemia COVID-19 vine de la anul apariţiei, decembrie 2019, şi e prima de acest gen. Alte două epidemii asemănătoare, dar la scară mai mică, au mai avut loc, SARS şi MERS.
880 afișări
Imaginea articolului Gafă de proporţii pentru o membră din echipa lui Trump. De unde crede că vine denumirea COVID-19. VIDEO

Gafă de proporţii pentru o membră din echipa lui Trump. De unde crede că vine denumirea COVID-19. VIDEO

Kellyanne Conway, membră a echipei lui Donald Trump, s-a făcut de râs în direct la TV în timp ce apăra decizia preşedintelui american de a retrage finanţarea Statelor Unite pentru Organizaţia Mondială a Sănătăţii. Trump acuza apropierea OMS faţă de China, ţara de unde se presupune că a apărut coronavirusului.

Conway încerca să susţină decizia lui Trump, însă a gafat. "Este COVID-19, nu COVID-1, oameni buni, aşa că ai crede că oamenii din conducerea Organizaţiei Mondiale a Sănătăţii ştiu fapte, cifre şi au controlul situaţiei", a spus ea la Fox News, televiziunea prietenă preşedintelui.

Au curs mii de reacţii pe Twitter şi chiar şi legendara jucătoare de tenis Martina Navratilova s-a oferit să-i explice de la ce vine denumirea COVID-19. "Kellyanne are dreptate, oamenii ar trebui să stăpânească fapte. Şi ea e clar unul din acei oameni. CO vine de la Corona, VI de la Virus, D de la 'disease (Nr. boală)' iar 19 de la 2019. E clar acum Kellyanne Conway?", e mesajul fostei jucătoare.


 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici