Germania va renunţa la cerinţa privind utilizarea măştii de protecţie în avioane

  • Autorităţile din Germania anunţă că în cursele aeriene nu vor mai fi utilizate în mod obligatoriu măştile de protecţie.
  • Acestea vor fi folosite în transportul public şi în unele spaţii, dacă numărul persoanelor infectate va creşte, anunţă autorităţile, potrivit Reuters.
551 afișări
Imaginea articolului Germania va renunţa la cerinţa privind utilizarea măştii de protecţie în avioane

Sursa foto: Profimedia

Germania va renunţa în curând la cerinţele privind utilizarea măştilor pe zborurile comerciale introduse în timpul pandemiei COVID-19, a declarat, marţi, ministrul sănătăţii, Karl Lauterbach, după ce compania aeriană Lufthansa s-a plâns că regula nu mai poate fi aplicată.

Autorităţile se vor concentra în schimb pe asigurarea faptului că oamenii poartă măşti în transportul public din Germania, a declarat Lauterbach la Berlin, după ce guvernul de coaliţie a fost de acord să elimine această măsură.

Germania este bine pregătită pentru o potenţială creştere a numărului de cazuri în această toamnă, potrivit ministrului. Acesta a precizat că regulile de purtare a măştilor ar putea reveni în unele spaţii interioare sau exterioare dacă număul infecţiile va creşte.

De asemenea, proprietarilor de restaurante şi organizatorilor de evenimente li s-ar putea cere să limiteze din nou numărul de oaspeţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici