Video Harvey Weinstein este în carantină după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus în închisoare

  • Fostul producător de la Hollywood, Harvey Weinstein este infectat cu coronavirusul SARS CoV-2
  • Weinstein, 68 de ani, a fost condamnat la 23 de ani de închisoare pentru viol şi agresiune sexuală
  • Peste 80 de femei, printre care actriţe precum Angelina Jolie, Salma Hayek şi Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, viol sau agresiune.
2958 afișări

Fostul producător de la Hollywood, Harvey Weinstein, este în carantină după ce a fost testat pozitiv cu coronavirus.

„A fost testat pozitiv şi este pus în carantină”, a declarat o sursă pentru DailyMail.

Weinstein, care a împlinit 68 de ani joi, este izolat la închisoarea de maximă siguranţă Wende Correctional Facility din New York.

Weinstein a spus personalului penitenciar că a crezut că a contactat virusul atunci când a intrat în sistemul de închisoare de stat miercurea trecută, din penitenciarul Rikers Island cunoscută, unde mai mulţi deţinuţi sunt infectaţi cu noul coronavirus.

Weinstein execută o pedeapsă de 23 de ani pentru viol şi agresiune sexuală. Peste 80 de femei, printre care actriţe precum Angelina Jolie, Salma Hayek şi Gwyneth Paltrow, l-au acuzat pe Harvey Weinstein de hărţuire sexuală, viol sau agresiune.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici