În plin val 5, o secţie ATI Covid performantă se închide

„Vom intra în istorie drept cea mai modernă şi performantă secţie ATI Covid din România pe care s-a pus lacătul”, este anunţul primarului din Mioveni, Georgescu Ion.

1694 afișări
Imaginea articolului În plin val 5, o secţie ATI Covid performantă se închide

„Fereşte-ne, Hipocrate, de prieteni! În secţia ATI a Spitalului Mioveni se duc lupte reale pentru viaţă. După un an în care au fost martorii unor drame, în care au oscilat între agonie şi extaz, medicii şi personalul medical din secţia ATI COVID au ieşit învingători din inegala înfruntare cu perfidul virus. Aici, o echipă unită şi inimoasă de profesionişti a scris istorie”, aşa îşi începe postarea primarul din Mioveni, judeţul Argeş, Georgescu Ion.

Primarul sugerează că motivul pare a fi o decizie de revocare a detaşărilor unor medici.

„Din păcate, vom intra în istorie drept cea mai modernă şi performantă secţie ATI COVID din România pe care s-a pus lacătul! Mai trist este faptul că această decizie nu s-a luat din orgolii politice, ori neputinţă, ci din frustrare tipic românească. Prin deciziile de revocare a detaşărilor coordonatorilor secţiei ATI COVID de la Mioveni s-a reuşit contraperformaţa la care nu a ajuns o armată de adversari politici, nici măcar atunci când PSD era în opoziţie. Dar au reuşit, acum, prietenii. Nu concepem să renunţăm la acest proiect care funcţionează cu rezultate extraordinare şi în care s-au investit milioane de euro! De ce să tăiaţi aripile acestei echipe, revocând dreptul la performanţă Spitalului Mioveni şi, implicit, reducând sansele la viaţă pacienţilor?”, adaugă primarul.

Acesta întreabă decidenţii dacă ştiu pe ce loc se află Spitalul Orăşenesc Mioveni în topul spitalelor COVID din ţară ca număr de pacienţi salvaţi în anul 2021: „personal, ştiu ce persoană din Argeş a fost astăzi la minister şi a conceput acest aranjament. Vă mulţumesc pentru grija pe care ne-o purtaţi!”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici