Video Încă o mămică şi bebeluşul ei au fost diagnosticaţi cu noul coronavirus, la Maternitatea Odobescu din Timişoara

  • Maternitatea Odobescu din Timişoara face noi victime
  • O mamă şi bebeluşul ei au fost depistaţi pozitiv cu noul coronavirus
  • Starea de sănătate a celor doi nu este gravă, spun medicii
150 afișări

Focarul de infecţie cu noul covid, de la Maternitatea Odobescu din Timişoara, continuă să facă victime. Încă un bebeluş şi mama lui au fost depistaţi cu noul coronavirus.

Seful Maternităţii Bega din Timişoara: Este vorba despre o mămică aflată de la 13 zile după naştere, împreună cu nou născutul. În cursul zilei de luni, nou-născutul a dezvoltat o creştere a temperaturii, motiv pentru care s-au prezentat imediat, pentru un consult de specialitate, la Clinica de Pediatrie. 

Când au aflat de unde au venit pacienţii, medicii au decis imediat să îi testeze pentru coronavirus.   

Şeful Maternităţii Bega din Timişoara: Starea lor de sănătate este una bună, nu prezintă niciun fel de simptomatologie, iar mama a început tratamentul specific. Nou-născutul este monitorizat în permanenţă, 24 de ore din 24, de către o asistentă de la Clinica de Neonatologie. Out - 0:01:15

Maternitatea Odobescu din Timişoara a ajuns un adevărat focar de infecţie, în urmă cu două săptămâni, când 25 de cadre medicale şi paciente au fost confirmate cu COVID-19. Virisul a fost adus în spital de o asistentă, iar ulterior au mai fost diagnosticaţi doi bebeluşi şi mama unui dintre ei.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici