Judeţele în care stau în carantină persoanele infectate cu COVID-19 în Africa de Sud

Cele două persoane infectate cu virusul SARS CoV-2 care au fost repatriate din Africa de Sud cu avionul Tarom se află în carantină la domiciliu în Vaslui şi Braşov.

1112 afișări
Imaginea articolului Judeţele în care stau în carantină persoanele infectate cu COVID-19 în Africa de Sud

Braşov

Persoanele infectate cu virusul SARS-CoV-2 din avionul care a ajuns marţi, la Bucureşti, venind din Africa de Sud, sunt din judeţele Vaslui şi Braşov. Este vorba despre două persoane care se află în carantină la domiciliu.

Acestea au fost depistate pozitiv în urma testelor făcute pe aeroportul Otopeni. Pentru aceste persoane au fost efectuate anchetele epidemiologice în vederea stabilirii oamenilor cu care au intrat în contact.

Probele lor au fost trimise la Institutul Cantacuzino pentru a se stabili dacă este vorba despre varianta Omicron.

Al treilea caz de infectare cu COVID-19 a fost descoperit miercuri în grupul sportivilor din Baia Mare repatriaţi din Africa de Sud.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici