Video JURNAL DIN INFERN. ROMÂNCĂ ÎN PALERMO: S-a aşternut liniştea peste o ţară de oameni gălăgioşi şi mereu veseli. Oamenii cântă „Alleluia”

  • Anda şi soţul ei trăiesc de cinci ani printre italieni şi tot alături de italieni supravieţuiesc pandemiei
  • În Palermo, în fiecare seară, sute de oameni ies în balcoane şi ascultă muzică
  • În Palermo sunt 33 de cazuri confirmate cu COVID 19
  • În Palermo, poţi ieşi din casă doar dacă ai completat un formular pe propria răspundere
6725 afișări

“Alleluia” răsună în fiecare seară pe străzile din Palermo. De şapte zile, tot oraşul e în carantină, iar oamenii au două varinte: se adaptează sau... capitulează. Noua viaţă, cea din spatele uşilor închise, nu e deloc uşoară. Sute de oameni ies seară de seară la balcoane şi ascultă împreună muzică. E singura formă de socializare permisă acum, în carantină.

Printre ei, şi doi români: Anda şi soţul ei. De cinci ani trăiesc printre italieni, iar acum tot alături de italieni trec prin această experienţă neplăcută.

Viaţa în carantină îţi oferă o nouă perspectivă, spune Anda. Cel mai trist este însă să vezi o ţară de oameni gălăgioşi şi mereu veseli peste care s-a aşternut liniştea.

Până acum, sunt 33 de cazuri de COVID 19 confirmate în Palermo şi niciun deces.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici