Legendara Brigitte Bardot, 87 de ani, refuză vaccinul. A plecat în Africa folosind un certificat fals

Brigitte Bardot a declarat că nu va face vaccinul împotriva Covid. Actriţa în vârstă de 87 de ani a explicat: „Sunt alergică la toate substanţele chimice”.

6315 afișări
Imaginea articolului Legendara Brigitte Bardot, 87 de ani, refuză vaccinul. A plecat în Africa folosind un certificat fals

Legendara Brigitte Bardot, 87 de ani, refuză vaccinul. A plecat în Africa folosind un certificat fals

Brigitte Bardot nu se vaccinează împotriva Covid. Actriţa în vârstă de 87 de ani a vorbit despre asta într-un interviu acordat revistei franceze „Gala”. Vedeta a explicat motivele unei astfel de alegeri riscante, mai ales în lumina numărului de infecţii care creşte peste tot. În Franţa, guvernul continuă să sfătuiască oamenii să recurgă la vaccinare, pentru a limita riscurile pentru sănătatea lor.


Brigitte Bardot a explicat motivul care a determinat-o să nu facă vaccin, în ciuda faptului că se află într-o grupă de vârstă în care pericolul virusului este şi mai mare. Artista a spus că este alergică la substanţe chimice. Apoi, ea a mărturisit că, în trecut, i s-a făcut un certificat fals, pentru a putea pleca în Africa, deşi nu avea un vaccin împotriva febrei galbene.


„Nu sunt vaccinată. Sunt alergică la toate substantele chimice. Chiar şi când am plecat în Africa, am refuzat să îmi fac vaccinul împotriva febrei galbene. Doctorul meu de atunci mi-a dat un certificat fals”.

Ce crede Brigitte Bardot despre moarte

Brigitte Bardot a explicat că, deşi are 87 de ani (88 în septembrie), nu se plânge de sănătatea ei. Desigur, osteoartrita la nivelul şoldurilor o împiedică să meargă fără cârje. Totuşi, şi-a păstrat spiritul strălucitor: „Dacă aud o rumba, un cha cha cha, un cântec de la Gipsy Kings sau note de flamenco, am chef să mă mişc”. În cele din urmă, a ajuns să se gândească senin la moarte, pentru că ştie că este o etapă inevitabilă pentru fiecare om: „Moartea, ca şi bătrâneţea, va veni mai devreme sau mai târziu”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici