Liderul PSD către Florin Roman: Minţi ca un neruşinat ca să acoperi că Guvernul Orban nu testează

Liderul PSD, Marcel Ciolacu, îl atacă pe liderul deputaţilor PNL, Florin Roman, spunând că minte „ca un neruşinat” ca să acopere faptul că Guvernul Orban nu testează.

3845 afișări
Imaginea articolului Liderul PSD către Florin Roman: Minţi ca un neruşinat ca să acoperi că Guvernul Orban nu testează

Liderul PSD către Florin Roman: Minţi ca un neruşinat ca să acoperi că Guvernul Orban nu testează

„Roman – eşti un mare mincinos! Te-au pus stăpânii PNL să minţi ca un neruşinat pentru a acoperi incompetenţa Guvernului tău şi a baronilor voştri din judeţe! În Suceava, Timiş, Arad, Braşov sau Deva, conduse de ani de zile de PNL, sunt focare de infecţie necontrolate unde mor oameni şi tu dai vina tot pe PSD?! Nu ţi-e ruşine?! Mor oameni, neisprăvitule, pentru că PNL este incompetent şi nu face nimic!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

Acesta dă exemplul Maramureşului, al Bistriţei, Galaţiului, Bucureştiului, Iaşiului, Buzăului, Doljului şi Neamţului pentru a arăta că primarii PSD şi preşedinţii de consilii judeţene au alocat de urgenţă bani şi au cumpărat aparate de testare PCR, dar şi teste şi echipamente de protecţie.

„Au dezinfectat localităţile şi au luat măsuri reale în sprijinul populaţiei. Totul, fără niciun sprijin de la GuvernuldeIncompetenţi! Voi doar le-aţi pus beţe-n roate, pentru că atât puteţi! În schimb, sunteţi primii la făcut afaceri cu hotelurile voastre unde îi duceţi pe oamenii în carantină! Fiţi siguri că pentru toate furturile de acum veţi răspunde! Uită-te, neisprăvitule, la cei de la PSD! Nu s-au testat, pe şest, ca baronul tău Flutur! Au muncit zi şi noapte pentru sănătatea oamenilor. De aia nu sunt focare în judeţele lor! Tu minţi ca un neruşinat ca să acoperi faptul că Guvernul Orban nu testează. Minţi ca un neruşinat ca să acoperi că nu cumpăraţi aparate de testat. Minţi ca un neruşinat ca să acoperi faptul că Guvernul Orban nu cumpără echipamente de protecţie. Minţi ca un neruşinat ca să acoperi raportările false! Opriţi-vă, neisprăviţilor! Lăsaţi politica şi faceţi odată ceva pentru oameni! Testaţi-i şi reporniţi economia!”, mai scrie Ciolacu.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici