Marea Britanie, record de cazuri noi de coronavirus de la începutul pandemiei. Premierul Boris Johnson va anunţa restricţii mai dure

  • Marea Britanie a înregistrat un alt record zilnic de cazuri noi, cu 58.784 de infectări.
  • Se înregistrează a şaptea zi consecutivă în care au existat peste 50.000 de cazuri noi în 24 de ore, în toată Marea Britanie.
  • Surse guvernamentale au declarat că nivelul de alertă Covid-19 va fi ridicat la cinci - cea mai înaltă setare.
1081 afișări
Imaginea articolului Marea Britanie, record de cazuri noi de coronavirus de la începutul pandemiei. Premierul Boris Johnson va anunţa restricţii mai dure
Marea Britanie continuă să fie afectată de epidemia de coronavirus. Ţara a înregistrat un alt record zilnic de cazuri noi. Au fost raportate 58.784 de infectări, conform datelor publicate luni de Ministerul Sănătăţii de la Londra, cel mai mare bilanţ de când a început pandemia anul trecut, relatează The Independent.
 
Astfel, se înregistrează a şaptea zi consecutivă în care au existat peste 50.000 de cazuri noi în 24 de ore, în toată Marea Britanie.
 
383.834 de persoane au fost testate pozitiv în ultimele şapte zile.
 
Cifrele au arătat, de asemenea, că aproximativ 2.713.563 de persoane au dat acum rezultate pozitive pentru Covid în Marea Britanie, cu 407 de decese suplimentare înregistrate în ultima zi.
 
Cifrele au arătat, de asemenea, că aproximativ 2.713.563 de persoane au fost testate pozitiv pentru Covid în Marea Britanie, cu 407 de decese înregistrate în ultimele 24 de ore.
 
În acest cotext, premierul Boris Johnson va anunţa restricţii mai dure în ţară pentru a limita răspândirea cazurilor de coronavirus. 
 
Surse guvernamentale au declarat că nivelul de alertă Covid-19 va fi ridicat la cinci - cea mai înaltă setare, potrivit sursei citate.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici