Medicamentele contra COVID ar putea fi disponibile la scară mare în Marea Britanie până la Crăciun

  • Prima pastilă administrată pe cale orală, împotriva Covid-19, ar putea fi disponibilă până la Crăciun în Marea Britanie.
  • Luna trecută, autoritatea de reglementare a medicamentelor din Marea Britanie a declarat medicamentul drept „sigur şi eficient” în reducerea numărului de spitalizări şi decese la persoanele care au luat contact cu virusul.
  • Spitalele şi medicii de familie vor primi medicamentele anti-Covid, pentru a se asigura că tratamentul ajunge la pacienţi cât mai repede posibil.
1650 afișări
Imaginea articolului Medicamentele contra COVID ar putea fi disponibile la scară mare în Marea Britanie până la Crăciun

Medicamentele contra COVID ar putea fi disponibile la scară mare în Marea Britanie până la Crăciun

Prima pastilă administrată pe cale orală, împotriva Covid-19, ar putea fi disponibilă până la Crăciun în Marea Britanie.
 
Molnupiravir, cunoscută şi sub numele de Lagevrio, ar urma să fie disponibilă în următoarele săptămâni, relatează Th Sun.
 
Luna trecută, autoritatea de reglementare a medicamentelor din Marea Britanie a declarat Molnupiravir drept „sigură şi eficientă” în reducerea numărului de spitalizări şi decese la persoanele care au luat contact cu virusul. Marea Britanie este prima ţară din lume care a autorizat utilizarea lor. 
 
Sunday Telegraph raportează că spitalele şi medicii de familie vor primi o serie de medicamente anti- Covid, pentru a se asigura că tratamentul ajunge la pacienţi cât mai repede posibil, odată ce sunt confirmaţi pozitivi.
 
Conform datelor din studii medicamenteul produs de Merck şi Ridgeback Biotherapeutics 7,3% dintre persoanele infectate cărora li s-a administrat molnupiravir au ajuns la spital, comparativ cu 14,1% dintre persoanele cărora nu li s-a administrat medicamentul.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici