Video Medicii din SUA, expuşi la COVID-19, se luptă în tribunale să îşi poată vedea copiii

  • O mamă din SUA, medic de profesie, a pierdut custodia copilului
  • Femeia nu mai are dreptul să îşi vadă copilul pe durata pandemiei
  • Judecătorii consideră că mama îşi poate infecta fiica. Astfel de cazuri sunt numeroase în tribunalele din SUA
1875 afișări

Dacă lucrezi la spital pandemia îţi fură energia şi timpul liber. Dar poţi avea ghinionul să te lase şi fără ce ai mai de preţ. O mamă din SUA, medic de profesie, duce o luptă şi în tribunal, pentru a-şi putea vedea în continuare fiica de şase ani. Fostul soţ a dat-o în judecată şi a cerut custodia exclusivă pe durata pandemiei, iar un judecător i-a dat câştig de cauză. Tribunalul şi-a motivat decizia prin faptul că riscul ca femeia să îşi infecteze fata este unul ridicat. Femeia a făcut recurs şi acuză justiţia că ignoră impactul despărţirii asupra fiicei ei. Nu este un caz singular. Tribunalele americane au pe rol numeroase dosare în care medici sau asistente se luptă cu foştii soţi pentru dreptul de a-şi vedea copiii pe durata pandemiei.

Sursa nbcmiami.com

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici