Medicul Octavian Jurma: Tic, tac, un român a murit până ai terminat de citit

Epidemiologul Octavian Jurma susţine că nu toţi românii vor simţi beneficiile creşterii economice, pentru că zeci de mii de români nu vor mai fi în viaţă să le simtă: „Tic, tac, un român a murit până ai terminat de citit”

6197 afișări
Imaginea articolului Medicul Octavian Jurma: Tic, tac, un român a murit până ai terminat de citit

Medicul Octavian Jurma: Tic, tac, un român a murit până ai terminat de citit

„Nu, nu toţi românii vor simţi beneficiile creşterii economice. Pentru că zeci de mii de români nu vor mai fi în viaţă să le simtă chiar dacă ar fi adevărate. Înainte de a simţi beneficiile economice, cel puţin 200.000 de români vor simţi gheara morţii sfârtecând plămânii şi trupul lor lăsându-i cu sechele pe viaţă. Cel puţin 20.000 nu vor mai simţi nimic în decembrie. De sărbători doar absenţa lor va fi simţită de cei dragi. Copii lăsaţi fără părinţii. Părinţi lăsaţi fără copii. Mămici ucise cu copilul lor în burtă. Elevi şi profesori ucişi în numele educaţiei. Familii întregi ucise într-o săptămâna...De ce? Pentru ce? Ce beneficii economice justifică risipă această inumană de viaţă? De ce suntem singură ţară din lume care îşi ucide cetăţenii pentru bani?”, se întreabă epidemiologul.

Octavian Jurma spune că sunt singurele răspunsuri pe care le mai aşteaptă de la Guvern, de la Parlament şi de la preşedinte: „Ei ne-au cerut votul că să guverneze în numele nostru spre binele nostru şi vreau să ştiu unde e binele românilor care mor acum în cadenţa de metronom, câte unul la fiecare 4 minute. Tic, tac, un român a murit până ai terminat de citit. Fiecare vorba aruncată în vânt este o viaţă aruncată în vânt. Fiecare zi amânată sunt 400 de vieţi curmate”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici