Merkel afirmă că până la 70% din populaţia Germaniei ar putea fi infectată cu noul coronavirus

Cancelarul german Angela Merkel a avertizat, miercuri, că până la 70% din populaţie ar putea fi infectată cu noul coronavirus care se răspândeşte la nivel global, transmite publicaţia Business Insider.

10189 afișări
Imaginea articolului Merkel afirmă că până la 70% din populaţia Germaniei ar putea fi infectată cu noul coronavirus

Merkel afirmă că până la 70% din populaţie ar putea fi infectată cu noul coronavirus

Cancelarul german Angela Merkel a afirmat, în timpul unei conferinţe de presă desfăşurate la Berlin, că până la 70% din populaţie ar putea fi infectată.

„Când virusul există deja, populaţia nu mai are imunitate şi nu există terapie, atunci 60 - 70% din aceasta va fi infectată", a declarat Merkel.

„Procesul trebuie să aibă grijă să nu suprasolicite sistemul de sănătate prin încetinirea răspândirii virusului”, a adăugat aceasta.

Până la momentul actual, au fost confirmate peste 120.000 şi peste 4.300 de morţi la nivel global.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici