Niciun oraş sau municipiu nu are incidenţa Covid mai mare de 6 la mia de locuitori

Niciun oraş sau municipiu nu are incidenţa Covid mai mare de 6 la mia de locuitori. Localitatea cu rata de infectare cea mai mare este comuna Ceru-Băcăinţi, din judeţul Alba, respectiv 17,02 la mie.

438 afișări
Imaginea articolului Niciun oraş sau municipiu nu are incidenţa Covid mai mare de 6 la mia de locuitori

Niciun oraş sau municipiu nu are incidenţa Covid mai mare de 6 la mia de locuitori

Curtici din judeţul Arad este oraşul cu incidenţa cea mai mare raportată, luni, de autorităţi, respectiv 5,9 la mia de locuitori. La nivel naţional, sunt 28 de oraşe şi municipii cu rată de infectare mai mare sau egală cu 3 la mie.

Incidenţa raportată luni în Bucureşti este 1,95 la mie.

Localitatea cu rata de infectare cea mai mare este comuna Ceru-Băcăinţi, din judeţul Alba, respectiv 17,02 la mie. În total sunt 324 de comune cu incidenţa peste 3 la mie. Dintre acestea, 43 au rata de infectare mai mare de 6 la mie.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate aproape 1.100 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar 92 de pacienţi au murit. 1.203 de persoane sunt internate la ATI.

 

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici