Nicuşor Dan: Centrul drive-through din Piaţa Constituţiei se deschide joi

Primul centru de tip drive-through din Capitală, care se va găsi în parcarea de la Piaţa Constituţiei, se va deschide de joi, a declarat primarul Capitalei, Nicuşor Dan.

227 afișări
Imaginea articolului Nicuşor Dan: Centrul drive-through din Piaţa Constituţiei se deschide joi

Nicuşor Dan: Centrul drive-through din Piaţa Constituţiei se deschide joi

Centrul de vaccinare drive-through se va deschide de joi, în Piaţa Constituţiei.

Primarul Nicuşor Dan a transmis că acest centru de vaccinare va avea patru puncte, unde oamenii vor fi vaccinaţi fără a trebui să coboare din maşini.

„E o soluţie care a funcţionat în alte ţări şi a ajutat la susţinerea campaniei de vaccinare, iar în câteva zile această soluţie va deveni operaţională şi în Bucureşti”, a spus Dan, după şedinţa de Consiliu Local.

Centrul va funcţiona sub autoritatea Administraţiei Spitalelor şi Serviciilor Medicale Bucureşti.

Proiectul de hotărâre a primit 52 de voturi „pentru” şi două „împotrivă”.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici