Noi precizări făcute de ministrul Sănătăţii cu privire la adoptarea certificatului verde

Ministrul Sănătăţii, Alexandru Rafila, spune că e nevoie de multă imaginaţie pentru a crede că certificatul verde se va aproba săptămâna viitoare, dar şi dacă acest lucru se va întâmpla, cu un termen de introducere între 2 şi 4 săptămâni se va ajunge la descreşterea numărului de cazuri.

2178 afișări
Imaginea articolului Noi precizări făcute de ministrul Sănătăţii cu privire la adoptarea certificatului verde

Alexandru Rafila a fost întrebat dacă va fi adoptat certificatul verde.

„Dacă avem noi doi multă imaginaţie şi este aprobat săptămâna viitoare şi se dă un termen de introducere de 2-3-4 săptămâni ne apropiem, probabil de zona de descreştere”, a răspuns ministrul Sănătăţii, la Antena 3.

Ministrul precizează că a fost întrebat dacă sprijină proiectul iniţial al preşedintelui PNL, Florin Cîţu, care era extins nu numai la personalul medical, şi la alte câteva categorii socio-profesionale.

„Ştiu că vrea să extindă şi la alte categorii. Era o discuţie dacă numai la stat sau numai la privat. Mi se pare o chestiune care era nici un sens, pentru că virusul nu cred că ştie dacă cineva a angajat în sectorul public sau în sectorul privat”, a spus Alexandru Rafula.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici