"Nu am auzit de existenţa pandemiei de coronavirus". Răspunsul primit de poliştii din Anglia când au spart o petrecere ce încălca măsurile de carantină

  • Mai multe persoane din Anglia au fost prinse la o petrecere care încălca regulile de carantină
  • Ei le-au spus poliţiştilor că „nu urmăresc ştirile”, aşa că nu erau conştienţi de existenţa pandemiei mondiale de coronavirus, a precizat poliţia.
  • Totuşi poliţiştii nu au fost impresionaţi de răspuns şi au lasat o anchetă pentru sacţionarea celor implicaţi.
1423 afișări
Imaginea articolului "Nu am auzit de existenţa pandemiei de coronavirus". Răspunsul primit de poliştii din Anglia când au spart o petrecere ce încălca măsurile de carantină

"Nu am auzit de existenţa pandemiei de coronavirus". Răspunsul primit de poliştii din Anglia când au spart o petrecere ce încălca măsurile de carantină

Conform legilor pentru prevenirea răspândirii COVID-19, poliţia din Anglia are puterea de a sancţiona persoanele cu amenzi de 200 de lire sterline la prima abatere. Acest lucru poate ajunge până la 10.000 de lire sterline pentru organizarea sau participarea în organizarea unei adunări ilegale de peste 30 de persoane, relatează Sky News.

Întâmplarea nu a fost singura abatere constatată de polişişti în weelend. Autoriţăţile au cerut tuturor persoanelor să respecte regulile, adăugând că s-a constatat că oamenii au călătorit la distanţe mari în ciuda resticţiilor.

„Suntem într-un blocaj, ar trebui să călătoriţi numai local. Guildford se află la peste 55 de mile de New Forest. Acest lucru nu este local”.

Postare de pe Facebook este însoţită de un mesaj care îi îndemnă pe oameni să ia lucrurile în în serios şi să folosescă bunul simţ pentru a decide ce înseamnă „local”.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici