Numărul persoanelor vaccinate anti-COVID la primul centru drive-thru din România

1.241 de persoane au fost vaccinate sâmbătă şi duminică în primul centru drive-thru deschis în ţară, în parcarea unui centru comercial din Deva.

1231 afișări
Imaginea articolului Numărul persoanelor vaccinate anti-COVID la primul centru drive-thru din România

Primul centru de vaccinare drive-thru din România

Potrivit CNCAV, aşteptările organizatorilor primului drive-thru din România au fost întrecute în primele două zile: 581 de persoane vaccinate sâmbătă şi 660 de persoane vaccinate duminică.

Printre cele mai excentrice autovehicule care s-au prezentat la centru se numără un camion de 3,5 tone şi o dubă.

CNCAV anunţă că luni se deschide un drive-thru la Cluj-Napoca, de la ora 13.00, pe platoul Sălii Sporturilor „Horia Demian”. Vaccinarea se face direct în maşină, fără programare, cu vaccin Pfizer.

De asemenea, CNCAV anunţă că din 4 mai începe vaccinarea în cabinetele medicilor de familie, iar în perioada 7-9 mai va avea loc Maratonul Vaccinării la Bucureşti.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici