Panama recurge la o măsură inedită în gestionarea pandemiei: femeile şi bărbaţii vor face cumpărături în zile diferite

  • Cu 4,2 milioane de locuitori, Panama are cel mai mare număr de infecţii COVID-19, din America Centrală
  • Panama înregistrează 206.000 de infectaţi şi 3.504 de decese
  • Vineri, numărul infecţiilor zilnice a atins o cifră record pentru Panama: 3.504 cazuri şi 42 decese.
1655 afișări
Imaginea articolului Panama recurge la o măsură inedită în gestionarea pandemiei: femeile şi bărbaţii vor face cumpărături în zile diferite

Guvernul din Panama recurge la o metodă inedită pentru a gestiona noua creştere de cazuri COVID-19.

Începând de săptămâna viitoare, accesul la cumpărături o să fie în funcţie de sex. Femeile pot face cumpărături în zilele impare, începând cu 21 decembrie, iar bărbaţii în zilele impare, începând cu 22 decembrie.

Potrivit Ministrului Sănătăţii, Luis Farncisco Sucre, măsurile urmăresc „protejarea sănătăţii întregii populaţii, după creşterea numărului de cazuri COVID-19”. Vineri, numărul infecţiilor zilnice a atins o cifră record pentru Panama: 3.504 cazuri şi 42 decese.

Aceeaşi măsură inedită a fost aplicată şi în Columbia, în timpul lockdown-ului de la începutul pandemiei.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici