Perioada de carantină pentru americanii infectaţi cu noul coronavirus ar putea fi redusă. Ce au spus reprezentanţii Centrelor pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din SUA

  • Americanii infectaţi vor sta mai puţin în carantină, potrivit CDC
  • Perioadele de carantină ar urma să aibă între 7 şi 10 zile, nu 14 ca până acum
  • Ca să iasă din carantină mai repede, americanii au nevoie şi de un test negativ
1363 afișări
Imaginea articolului Perioada de carantină pentru americanii infectaţi cu noul coronavirus ar putea fi redusă. Ce au spus reprezentanţii Centrelor pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din SUA

Sursa foto: profimedia

Carantina pentru americanii infectaţi cu noul coronavirus ar putea fi micşorată. Însă, pentru ca perioada să fie mai scurtă, ar fi nevoie şi o testare a pacienţilor în timpul carantinei.

Reprezentanţii Centrelor pentru Controlul şi Prevenirea Bolilor din SUA au spus, potrivit Wall Street Journal, că o nouă perioadă de carantină ar urma să aibă între şapte şi 10 zile.

Asta doar dacă persoana carantinată va avea şi un test negativ. Îţi reamintesc că, în prezent, perioada de carantină din SUA este tot de 14 zile, la fel ca în România.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici