Peste 90% dintre angajaţii şcolilor din Italia s-au vaccinat

  • Tendinţă pozitivă pentru vaccinările personalului şcolar şi universitar din Italia.
  • Peste 90% s-au vaccinat.
244 afișări
Imaginea articolului Peste 90% dintre angajaţii şcolilor din Italia s-au vaccinat

Sursa foto: profimedia

Conform ultimului raport săptămânal publicat vineri, în ultima săptămână procentul angajaţilor din şcoli care au primit cel puţin prima doză de vaccin sau doza unică a ajuns la 90,45%, scrie ANSA.

Datele sunt actualizate pe baza informărilor care se centralizează din regiuni.

Ministrul Educaţiei, Patrizio Bianchi, spunea joi la Canale 5 că există o creştere accentuată a vaccinărilor în ultimele zile în rândul angajaţilor şcolilor.

„Cei care au făcut vaccinul sau au certificatul verde merg la şcoală, ceilalţi vor fi suspendaţi. Vom face testarea personalului numai conform indicaţiilor din autorităţile sanitare. Testarea nu înlocuieşte vaccinul, este pur şi simplu un act de urmărire", a spus Bianchi.

Ministrul a adăugat că obligativitatea certificatului verde nu îi priveşte pe elevi, ci doar pe studenţii universitari.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici