Poliţiştii au dat iama peste nunţile şi botezurile ţinute în pandemie. Amenzi de zeci de mii de lei în Slatina şi în Caracal

  • Controale au fost efectuate la societăţi comerciale şi în mijloace de transport în comun.
  • În judeţul Olt, incidenţa infectărilor cu SARS-CoV-2 a crescut duminică faţă de zile precedente, în municipiile Slatina şi Caracal.
1871 afișări
Imaginea articolului Poliţiştii au dat iama peste nunţile şi botezurile ţinute în pandemie. Amenzi de zeci de mii de lei în Slatina şi în Caracal

Poliţiştii au dat iama peste nunţile şi botezurile ţinute în pandemie. Amenzi de zeci de mii de lei în Slatina şi în Caracal

Organizatori şi participanţi la nunţi şi botezuri desfăşurate în municipiile Slatina şi Caracal, unde incidenţa infectărilor cu noul coronavirus este de peste 8 la mia de locuitori, au fost amendaţi de poliţişti pentru nerespectarea restricţiilor ce vizează limitarea răspândirii virusului, cuantumul amenzilor totalizând 22.500 de lei, potrivit reprezentanţilor Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Olt.

În municipiul Caracal (incidenţă 8,41 la mia de locuitori), poliţiştii şi reprezentanţii Direcţiei de Sănătate Publică (DSP) Olt au aplicat două sancţiuni organizatorilor unor nunţi şi botezuri pentru depăşirea numărului maxim admis de persoane care pot participa la un eveniment privat, precum şi alte 11 sancţiuni pentru participarea la evenimente a unor persoane nevaccinate.

Şi la Slatina (incidenţă de 11,27 la mia de locuitori), organizatorul unei nunţi a fost sancţionat cu 2.500 de lei, pentru că a permis participarea la nuntă a unor persoane nevaccinate.

În ultimele două zile, poliţiştii, jandarmii şi reprezentanţii DSP Olt au făcut verificări la 130 de societăţi comerciale şi în 228 de mijloace de transport persoane, fiind legitimate circa 3.500 de persoane.

Pentru nepurtarea măştii de protecţie în spaţii publice 123 de persoane au fost sancţionate cu amenzi în valoare totală de 5.000 de lei.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici