Prima capitală europeană care ar putea fi închisă complet. Numărul deceselor a crescut alarmant în doar 24 de ore

Paris ar putea deveni prima capitala europeană închisă complet. Autorităţile franceze iau în calcul serios această posibilitate după ce numărul cazurilor de îmbolnăvire, dar şi decesele au crescut alarmant.

9869 afișări
Imaginea articolului Prima capitală europeană care ar putea fi închisă complet. Numărul deceselor a crescut alarmant în doar 24 de ore
Franţa a raportat 5.437 de cazuri de infecţie, iar 400 de oameni sunt la terapie intensivă acum. Numărul deceselor a ajuns la 127, informează DailyMail.
 
Numărul deceselor a crescut alarmant în doar 24 de ore: cu 36 mai mult decât în ziua precedentă şi a ajuns la 127, fapt ce i-a determinat pe oficialii francezi să ia în calcul închiderea completă a Parisului. Ca şi în România, şi în Franţa, adunările publice cu mai mult de 100 de persoane sunt interzise. De asemenea, şcolile sunt închise, la fel ca şi obiectivele turistice.
 
Autorităţile franceze au lansat un nou apel la populaţie pentru ca oamenii să rămână în case şi să evite deplasările care nu sunt absolut necesare. Regiunea Alsacia, din apropierea graniţei cu Germania, şi Parisul sunt cele mai afectate afectate zone din Franţa.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici