Programări pe platforma de vaccinare pentru cetăţenii străini. Anunţul lui Valeriu Gheorghiţă

Cetăţenii străini cu drept de şedere în România se pot programa pentru vaccinare aici, anunţă preşedintele CNCAV, Valeriu Gheorghiţă.

2524 afișări
Imaginea articolului Programări pe platforma de vaccinare pentru cetăţenii străini. Anunţul lui Valeriu Gheorghiţă

Valeriu Gheorghiţă a declarat marţi că un element de noutate este legat de posibilitatea cetăţenilor străini de a se programa pe platformă.

„Mă refer la cetăţenii străini cu drept de şedere în România care nu deţin CNP emise de autorităţile române. Aceştia vor putea să se programeze direct în platformă. Pentru aceştia va fi alocat un identificator unic corelat cu documentele de identificare”, a afirmat preşedintele CNCAV.

Data la care se va implementa această opţiune este, cel mai probabil, 10 aprilie.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici