Răspunsul lui Valeriu Gheorghiţă, întrebat de ce platforma de vaccinare nu arată timpul de aşteptare

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare, Valeriu Gheorghiţă, explică de ce platforma de vaccinare nu arată încă timpul de aşteptare.

3620 afișări
Imaginea articolului Răspunsul lui Valeriu Gheorghiţă, întrebat de ce platforma de vaccinare nu arată timpul de aşteptare

Valeriu Gheorghiţă

Data la care platforma de vaccinare urma să arate timpul de aşteptare era 10 aprilie, însă acest lucru nu s-a întâmplat.

Întrebat, duminică seara, la Digi24, care este motivul, Valeriu Gheorghiţă a răspuns că în aceste zile s-a lucrat foarte mult la operaţionalizarea a peste 170 de cabinete noi de vaccinare: 144 cu vaccin de la Pfizer şi 30 cu serul AstraZeneca.

„Sunt lucruri care de la sine scad timpul de aşteptare pe listă. De pildă, în ultimele 24 de ore pot să vă spun că au fost peste 97.000 de notificări şi peste 70.000 de persoane programate.. Tocmai de aceea prioritate a fost în momentul de faţă operaţionalizarea acestor centre noi”, a spus Valeriu Gheorghiţă.

În următoarele două - trei zile va fi disponibil şi timpul de aşteptare şi ritmul de vaccinare, a adăugat acesta.

Coordonatorul campaniei naţionale de vaccinare a adăugat că nu există centre care se închid, ci doar unele, puţine, care schimbă tipul de vaccin.

La nivel naţional sunt în acest moment 1.151 de centre.

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici