Recordul de infectare al zilei, atins în Arad. Încă o localitate cu incidenţă COVID-19 peste 3 la mie

  • Autorităţile au anunţat, duminică, lista localităţilor cu incidenţă de peste 3 la mie.
  • Pe listă se regăsesc 15 localităţi, cu una mai mult decât ziua anterioară.
  • Comuna Şilindia din Arad rămâne localitatea cu rata de infectare cea mai mare, de 9,18 la mie, faţă de 6,89 raportată sâmbătă.
883 afișări
Imaginea articolului Recordul de infectare al zilei, atins în Arad. Încă o localitate cu incidenţă COVID-19 peste 3 la mie

Recordul de infectare al zilei, atins în Arad. Încă o localitate cu incidenţă COVID-19 peste 3 la mie

Pe lista localităţilor cu incidenţă mai mare de 3 la mie se regăsesc, duminică, 15 localităţi, cu una mai mult faţă de lista raportată cu o zi în urmă.

Comuna Şilindia din Arad rămâne localitatea cu rata de infectare cea mai mare, de 9,18 la mie, faţă de 6,89 raportată sâmbătă.

La locul secund se află Poarta Albă, din judeţul Constanţa, cu o rată de infectare de 8,81 la mie, comparativ cu 5,34 la mie, cât era incidenţa cu o zi în urmă

958 de noi contaminări şi 17 decese sunt anunţate în bilanţul COVID de duminică. Dintre cei 17 pacienţi decedaţi, 13 erau erau nevaccinaţi şi 4 vaccinaţi.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici