Recordul de la Dumbrăviţa, localitatea cu cea mai mare incidenţă Covid

Comuna Dumbrăviţa este localitatea cu cea mai mare incidenţă Covid raportată luni de GCS, peste 60 la mia de locuitori. La capitolul „oraşe sau municipii” pe primul loc se situează Otopeni, cu o rată de infectare de peste 40 la mie.

2044 afișări
Imaginea articolului Recordul de la Dumbrăviţa, localitatea cu cea mai mare incidenţă Covid

Recordul de la Dumbrăviţa, localitatea cu cea mai mare incidenţă Covid

Comuna Dumbrăviţa este localitatea cu cea mai mare incidenţă Covid raportată luni de GCS, peste 60 la mia de locuitori, potrivit raportării Grupului de Comunicare Strategică. În total sunt 2.338 de comune cu incidenţă mai mare sau egală cu 3 la mie. Dintre acestea, în 714 comune rata de infectare a depăşit 10 la mie.

La capitolul „oraşe sau municipii” pe primul loc se situează Otopeni, cu o rată de infectare de 42,81 la mia de locuitori. la mie. Pe locul secund se află municipiul Sibiu, cu o incidenţă de 40,29 la mie, urmat de Timişoara, cu 37,46 la mia de locuitori, şi Cluj Napoca - 36,24 la mie. În 199 de oraşe sau municipii rata de infectare a depăşit 10 la mie.

Incidenţa cazurilor de Covid continuă să crescă în Capitală. Luni, a fost înregistrată o rată de infectare de 32,75 la mie.

 

 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Taguri:
incidenţă,
covid,

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici