Relaxarea măsurilor anti-COVID într-o ţară din Europa. Rata de infectare, similară celor din Italia sau Germania

  • Începând cu 19 aprilie, în Elveţia au undă verde evenimentele cu public, activităţile sportive şi culturale
  • Ministrul Sănătăţii din Elveţia spune că atitudinea oamenilor a făcut posibilă relaxarea
  • Aproape 700 de mii de elveţieni au primit ambele doze de vaccin anti-COVID-19
2377 afișări
Imaginea articolului Relaxarea măsurilor anti-COVID într-o ţară din Europa. Rata de infectare, similară celor din Italia sau Germania

Relaxarea măsurilor anti-COVID-19

Începând de luni vor fi din nou posibile organizările de evenimente cu public, activităţile sportive şi culturale, iar restaurantele îşi vor putea redeschide terasele. Anunţul a fost făcut de Consiliul federal într-un comunicat de presă, iar intenţia e de a ajuta economia celor mai afectate sectoare de pandemie.
 
Ministrul Sănătăţii e de părere că atitudinea responsabilă a elveţienilor a făcut posibilă redeschiderea treptată, deşi rata de infecţie zilnică este aproximativ echivalentă cu cea din Italia sau cu raportările din Germania.
 
Guvernul e mulţumit de modul în care decurge campania de vaccinare şi se laudă cu una dintre cele mai mari rate de vaccinare complete din Europa. Elveţia are aproximativ 8,6 milioane de locuitori şi a administrat 1,8 milioane de doze de vaccin. Aproape 700 de mii de oameni au primit ambele doze de vaccin anti-COVID-19 de la Pfizer sau Moderna.  
 
 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici