România trimite în Republica Moldova 20.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19

Românie va trimite în Republica Moldova o primă tranşă de 20.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19, care va fi destinată imunizării personalului medical.

688 afișări
Imaginea articolului România trimite în Republica Moldova 20.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19

„Cea mai importantă este o ordonanţă de urgenţă, prin care am reglementat ajutorul pe care îl vom da imediat Republicii Moldova, constând în 20.000 de doze de vaccin împotriva COVID-19”, spune Florin Cîţu.

El precizează că este vorba despre prima tranşă din cele 200.000 de doze de vaccin pe care România le trimite în Republica Moldova.

„După ce o să fie publicată ordonanţa de urgenţă, va fi nevoie de o hotărâre de guvern, pe care o vom aproba, dacă este nevoie, într-o şedinţă online, pentru a ne asigura că aceste doze ajung în Republica Moldova cât mai rapid”, conchide Cîţu.

Ministerul Sănătăţii menţionează că aceasta este prima tranşă din cele 200.000 şi că sunt destinate imunizării personalului medical.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici