S-a extins focarul de coronavirus din Penitenciarul Timişoara: sunt 40 de bolnavi

  • S-a extins focarul de coronavirus din Penitenciarul Timişoara, numărul deţinuţilor bolnavi ajungând la 40.
247 afișări
Imaginea articolului S-a extins focarul de coronavirus din Penitenciarul Timişoara: sunt 40 de bolnavi

S-a extins focarul de coronavirus din Penitenciarul Timişoara

Conform ANP, alţi 21 de deţinuţi din Penitenciarul Timişoara au fost confirmaţi pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2.

Deţinuţii nu au simptome asociate COVID-19/modificări ale stării de sănătate, iar conduita terapeutică le va fi asigurată în Penitenciarul Jilava. Procesul de testare a deţinuţilor şi angajaţilor continuă şi vizează identificarea tuturor cazurilor active şi instituirea măsurilor optime de intervenţie.

Marţi, alţi nouă deţinuţi din Penitenciarul Timişoara au coronavirus, după ce anterior fuseseră testaţi pozitiv zece deţinuţi.

În plus, un alt focar a fost descoperit ieri şi la Penitenciarul din Craiova.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici