Şcolile din Bucureşti, în scenariul 2 de funcţionare. 5 unităţi rămân în sistem online

  • Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă (CMBSU) a decis vineri ca toate şcolile din Capitală să funcţioneze, începând din 8 februarie, în scenariul 2.
  • Excepţie fac cinci unităţi, care vor funcţiona în sistem online, a informat Prefectura Bucureşti.
1285 afișări
Imaginea articolului Şcolile din Bucureşti, în scenariul 2 de funcţionare. 5 unităţi rămân în sistem online

Şcolile din Bucureşti, în scenariul 2 de funcţionare. 5 unităţi, în sistem online

Potrivit unui comunicat al Prefecturii Bucureşti, vineri a avut loc şedinţa extraordinară a Comitetului Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă pentru aprobarea scenariului de funcţionare a unităţilor de învăţământ de pe raza Capitalei, în contextul reluării cursurilor în semestrul al II-lea al anului de învăţământ preuniversitar 2020-2021.

„Comitetul Municipiului Bucureşti pentru Situaţii de Urgenţă a aprobat scenariul 2 de organizare şi desfăşurare a cursurilor în toate unităţile de învăţământ din Municipiul Bucureşti, scenariu avizat de Direcţia de Sănătate Publică a Municipiului Bucureşti şi de către Inspectoratul Şcolar al Municipiului Bucureşti”, se arată în comunicat.

De asemenea, cinci unităţi vor funcţiona în sistem online, „situaţie justificată de infrastructura şi/sau resursele existente ale acestora”.

Este vorba de Liceul de Arte Plastice „Nicolae Tonitza”, Liceul Tehnologic de Metrologie „Traian Vuia”, Grădiniţa nr 185, Şcoala Gimnazială nr. 124 şi Grădiniţa nr 35. Cele două grădiniţe au probleme în ceea ce priveşte asigurarea agentului termic şi a apei, la Liceul de Arte Plastice sunt pereţi crăpaţi, iar în celelalte două instituţii se efectuează lucrări de reabilitare, se arată în decizia CMBSU.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici