Secţiile ATI COVID din România, aproape pline. La Bucureşti mai sunt libere doar două paturi

  • Secţiile de Terapie Intensivă pentru bolnavii de Covid 19 din România sunt aproape pline.
  • Doar două paturi mai sunt libere în spitalele din Bucureşti.
1726 afișări
Imaginea articolului Secţiile ATI COVID din România, aproape pline. La Bucureşti mai sunt libere doar două paturi

Sursa foto: Mediafaxfoto

În prezent, în spitalele din România mai sunt libere zeci de paturi ATI COVID. Dintre acestea, o parte sunt pentru copii, anunţă autorităţile. Duminică, în Bucureşti, mai erau doar două paturi.

Potrivit statisticii, în unităţile sanitare de România, numărul total de persoane internate cu COVID-19 este de 7.388. Dintre acestea, 849 sunt internate la ATI.

Din totalul pacienţilor internaţi, 201 sunt minori, 183 sunt internaţi în secţii şi 18 se află la Terapie Intensivă.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici