Solidaritatea care dă speranţă. O femeie din SUA lasă pachete cu mâncare în fiecare zi, într-o intersecţie

  • Americanca spune că găteşte cu dragoste şi respectă regulile de igienă
  • În ultima săptămână, aproape 3,5 milioane de americani au cerut să primească ajutor de şomaj
  • SUA sunt ţara cu cele mai multe cazuri de coronavirus: peste 86.000
2154 afișări
Imaginea articolului Solidaritatea care dă speranţă. O femeie din SUA lasă pachete cu mâncare în fiecare zi, într-o intersecţie

Solidaritatea care dă speranţă. O femeie din SUA lasă pachete cu mâncare în fiecare zi, într-o intersecţie

În momentele de criză, cum sunt cele prin care trecem acum, gesturile de solidaritate sunt cele care menţin vie speranţa. Cum ar fi cel al unei femei din Statele Unite, care pregăteşte în fiecare zi mai multe pachete cu mâncare şi le lasă într-o intersecţie dintr-un orăşel din statul Maryland.

Alături de pachete e şi un mesaj: “Această mâncare a fost pregătită cu dragoste, într-o bucătărie care respectă regulile de igienă”. O iniţiativă remarcabilă, în contextul în care doar în ultima săptămână, aproape 3 milioane şi jumătate de americani au cerut să primească ajutor de şomaj. Statele Unite au devenit ţara cu cele mai multe cazuri de coronavirus: peste 86.000, vineri seară. Numărul morţilor a depăşit 1.300.
 

 
 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici