- Home
- Coronavirus
- (04.12.2020, 12:42)
- Felix Damian
- Home
- Politic
- Economic
- Social
- Externe
- Sănătate
- Sport
- Life-Inedit
- Meteo
- Healthcare Trends
- Economia digitală
- Facem România Bine
- Ieși pe plus
- Video
Spania a înregistrat primul caz de reinfectare cu COVID-19, care transmite virusul mai departe
- Spania a înregistrat primul caz de reinfectare cu COVID-19, care transmite virusul mai departe.
- Este vorba despre o femeie care a fost infectată prima dată în aprilie şi din nou în septembrie.
- Medicii de la spitalul Gregorio Marañon din Madrid au analizat cazul şi au descoperit primul pacient reinfectat care transmite virusul din nou.
6834 afișări

Dr. Darío García de Viedma, cercetător Spitalul Gregorio Marañon din Madrid: Pentru prima dată am putut să demonstrăm cum are loc transmiterea virusului după reinfectare, de la pacient la persoanele din jurul său.
Pedro Sola Campoy, Bioinformatician: Putem să vedem că există mostre de tulpini care au circulat în anumite momente şi vedem cum se separă pe ramuri.
Pacienta a dezvoltat simptome mult mai severe şi s-a demonstrat că a doua infectare a fost cu o mutaţie nouă a virusului. Specialiştii spanioli au adunat date despre cel puţin 1.000 de tulpini ale virusului şi pot să demonstreze că noua variantă nu circula în primele luni ale anului.
ULTIMELE ȘTIRI
-
Cea mai bogată familie regală din lume nu este cea britanică. Averea monarhului este inegalabilă
-
Guvernul merge înainte cu reglementarea jocurilor de noroc. Ciolacu: Nu am nicio problemă cu ameninţările
-
Procesul civil al lui Donald Trump a început în New York. Fostul preşedinte al SUA este acuzat că a obţinut un miliard de dolari în mod fraudulos
-
Nicuşor Dan: Peste 650 de metri de conductă cu senzori de detecţie a avariilor, montaţi pe Bd. Timişoara
Medicii spanioli precizează că se cunosc doar 27 de cazuri de pacienţi reinfectaţi şi că numărul este infim, în comparaţie cu milioanele de testări făcute până acum.
Laura Pérez García, cercetător Spitalul Gregorio Marañon din Madrid: Ceea ce încercăm să vedem este dacă a avut loc vreo mutaţie. În acest caz se vede că aceste 5 mostre au o mutaţie pe care o împărtăşesc. Prezintă un T în loc de C şi asta spune că au ceva în comun. Probabil că aceşti pacienţi fac parte din acelaşi lanţ de transmitere.



Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!
Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!
Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.



CANCAN.RO

GANDUL.RO


ULTIMA ORǍ
vezi mai multe