Studiu din Marea Britanie: COVID-19 a crescut riscul de a muri cu 40%

  • Datele unei studiu-gigant efectuat pe 10 milioane de oameni de peste 40 de ani relevă cifre uluitoare.
  • Impactul pandemiei a crescut în medie rata mortalităţii de 1,43 ori.
  • Oamenii de ştiinţă sunt siguri: „Restricţiile sunt în regulă, dar au funcţionat mai mult în acele ţări în care a existat un acord colectiv”.
751 afișări
Imaginea articolului Studiu din Marea Britanie: COVID-19 a crescut riscul de a muri cu 40%

Studiu din Marea Britanie: COVID-19 a crescut riscul de a muri cu 40%

Indiferent de ceilalţi parametrii luaţi în considerare în mod normal pentru stabilirea ratei de mortalitate a unei populaţii (de exemplu, statutul personal), cât de mult a afectat venirea Covid aceste date?

Care au fost efectele asupra mortalităţii, la nivel global, odată cu izbucnirea pandemiei?

Astăzi, avem cifre oficiale, analize şi studii de caz disponibile în Marea Britanie.

Ele evidenţiază o situaţie clară şi, totodată, şocantă: primul val de coronavirus din Marea Britanie a crescut riscul de deces cu peste 40% pentru majoritatea adulţilor, indiferent de sănătatea lor de bază şi de alţi factori. 

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici