Testul pentru coronavirus a ieşit negativ în cazul studentei din Bucureşti, cazată în Regie

  • Rezultatul a fost declarat negativ de Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş”, unde a fost dusă studenta, pentru testare.
  • Tânăra venise din Italia, ia duminică seara a acuzat dureri de gât, astfel că a fost transportată la Spitalul Matei Balş din Capitală pentru analize.
3942 afișări
Imaginea articolului Testul pentru coronavirus a ieşit negativ în cazul studentei din Bucureşti, cazată în Regie

Testul pentru coronavirus a ieşit negativ în cazul studentei din Bucureşti, cazată în Regie

Testul pentru coronavirus făcut studentei din Bucureşti, care era cazată în căminele din Regie, a ieşit negativ, au transmis, luni, reprezentanţii Grupului de Comunicare Strategică (GCS).

GCS anunţă că ”rezultatul testelor pentru studenta suspectă de îmbolnăvire cu noul coronavirus este negativ”.

Rezultatul a fost declarat negativ de Institutul Naţional de Boli Infecţioase „Matei Balş”, unde a fost dusă studenta, pentru testare.

Tânăra venise din Italia, ia duminică seara a acuzat dureri de gât, astfel că a fost transportată la Spitalul Matei Balş din Capitală pentru analize.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici