Timiş: 12 focare de Covid-19, active în judeţ. 88 de anchete epidemiologice în 24 de ore

  • 12 focare de Covid-19 sunt active în judeţul Timiş, potrivit raportării de miercuri a autorităţilor locale.
  • Cel mai mare focar este la Penitenciarul din Timişoara unde sunt 91 de cazuri confirmate.
815 afișări
Imaginea articolului Timiş: 12 focare de Covid-19, active în judeţ. 88 de anchete epidemiologice în 24 de ore

Timiş: 12 focare de Covid-19, active în judeţ. 88 de anchete epidemiologice în 24 de ore

Potrivit statisticii oficiale, în ultimele 24 de ore, în judeţul Timiş au fost finalizate 88 de anchete epidemiologice şi a fost închis focarul din cadrul Unităţii Economice din Sînnicolau Mare. În judeţ au mai rămas active 12 focare, cel mai mare fiind la Penitenciarul Timişoara unde sunt 91 de cazuri confirmate.

65 de cazuri de Covid-19 sunt la Centrul de Recuperare şi Reabilitare Neuropsihiatrică Găvojdia.

Probleme mai sunt la o societate comercială din Timişoara unde există 34 de cazuri, dar şi la Spitalul Clinic de Urgenţă din oraş care raportează 19 persoane infectate.

Direcţia de Sănătate Publică Timiş urmăreşte şi monitorizează evoluţia situaţiei infecţiei cu coronavirus în judeţul Timiş.

Pentru cele mai importante ştiri ale zilei, transmise în timp real şi prezentate echidistant, daţi LIKE paginii noastre de Facebook!

Urmărește Mediafax pe Instagram ca să vezi imagini spectaculoase și povești din toată lumea!

Conținutul website-ului www.mediafax.ro este destinat exclusiv informării și uzului dumneavoastră personal. Este interzisă republicarea conținutului acestui site în lipsa unui acord din partea MEDIAFAX. Pentru a obține acest acord, vă rugăm să ne contactați la adresa vanzari@mediafax.ro.

 

Preluarea fără cost a materialelor de presă (text, foto si/sau video), purtătoare de drepturi de proprietate intelectuală, este aprobată de către www.mediafax.ro doar în limita a 250 de semne. Spaţiile şi URL-ul/hyperlink-ul nu sunt luate în considerare în numerotarea semnelor. Preluarea de informaţii poate fi făcută numai în acord cu termenii agreaţi şi menţionaţi aici